Loading...

Meld je aan voor de Talententuin Twente, het carrière-evenement van Twente!

woensdag 29 november 2023 | 11:00 - 17:00 | Metropool, Hengelo

In samenwerking met:

De Talententuin Twente 2023

Na jarenlang succes komt het grootste carrière event van de Achterhoek nu ook naar Twente! De Talententuin is een unieke, interactieve beurs voor young professionals. Of ze nu op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht of baan: tijdens ons event maken ze kennis met het Twentse bedrijfsleven. Saxion kan hier uiteraard niet missen. Als dé onderwijs- en kennisinstelling voor hoger beroepsonderwijs in de regio spelen we een grote rol in het promoten van dit netwerkevenement in Twente. Zo willen we laten zien welke carrièrekansen onze regio zowel tijdens als na het studeren te bieden heeft.

Saxion is trotse partner

Als Saxion dragen we de Talententuin een warm hart toe. We zijn daarom ook trotse partner tijdens deze eerste editie in Twente. Omdat we er graag samen een succes van maken, zetten ook wij ons beste beentje voor. Daarom proberen we onze studenten zoveel mogelijk te stimuleren om binnen de regio op zoek te gaan naar een (toekomstige) rol in het werkveld. Bij de Talententuin Twente kan deze eerste stap worden gezet.

Bekijk hier de teaser van de Talententuin!

Daarom wil je erbij zijn:

  • Ontmoet jong talent
  • Bouw aan je netwerk
  • Vervul je vacatures
  • Positioneer je bedrijf

Kosten deelname Talententuin Twente 2023

Wil jij ook deelnemen aan De Talententuin Twente? Dan vind je hieronder onze standaard prijspakketten. Hierin zijn de standruimte, online bedrijfspresentatie en een vast aantal cateringpakketten inbegrepen. Voor deze personen wordt tijdens het event goed gezorgd met een hapje en een drankje, waaronder een uitgebreide lunch. Meld je jouw bedrijf aan vóór uiterlijk 1 oktober?