Loading...

Meld je aan voor de Talententuin Twente, het carrière-evenement van Twente!

woensdag 29 november 2023 | 11:00 - 17:00 | Metropool, Hengelo

In samenwerking met:

De Talententuin Twente 2023

Na jarenlang succes komt het grootste carrière event van de Achterhoek nu ook naar Twente! De Talententuin is een unieke, interactieve beurs voor young professionals. Of ze nu op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht of baan: tijdens ons event maken ze kennis met het Twentse bedrijfsleven. KroeseWevers kan hier uiteraard niet missen. Als een van de grootste werkgevers uit de regio laten we graag zien welke carrièrekansen we bieden. Ook voor en aan jong talent!

KroeseWevers is trotse partner

Als KroeseWevers dragen we de Talententuin een warm hart toe. We zijn daarom ook trotse partner tijdens deze eerste editie in Twente. Omdat we er graag samen een succes van maken, zetten ook wij ons beste beentje voor. Daarom geven we als KroeseWevers nog een extra stimulans om je als bedrijf nú aan te melden.

Bekijk hier de teaser van de Talententuin!

Daarom wil je erbij zijn:

  • Ontmoet jong talent
  • Bouw aan je netwerk
  • Vervul je vacatures
  • Positioneer je bedrijf

Kosten deelname Talententuin Twente 2023

Wil jij ook deelnemen aan de Talententuin Twente? Dan vind je hieronder onze standaard prijspakketten. Hierin zijn de standruimte, promotie en een vast aantal personen inclusief. Voor deze personen wordt tijdens het event goed gezorgd met een hapje en een drankje, waaronder een uitgebreide lunch. Meld je jouw bedrijf aan vóór 1 oktober? Dan profiteer je van onze Early Bird voucher van €400,- euro! Let op er zijn slechts 50 Early Bird vouchers beschikbaar, dus wees er snel bij!