Loading...

De top 3 van deze baan

Dit is waarom jij als junior communicatieadviseur van deze baan gaat houden:

  1. Je hebt directe invloed op de manier waarop de gemeente Losser communiceert met haar inwoners, wat je werk enorm betekenisvol maakt.
  2. Super veelzijdig: je maakt filmpjes voor de socials, ontwerpt een mooie folder of helpt mee met de organisatie van een inwonersbijeenkomst. Geen dag is hetzelfde en dat maakt jouw werk uitdagend en interessant!
  3. Je werkt voor Losser, maar bent onderdeel van de afdeling Communicatie van de gemeente Enschede. Dat betekent dat je kunt profiteren van de mogelijkheden van een grote gemeente én van de voordelen van het werken in een kleinere gemeente. We bieden volop kansen voor je professionele groei. Je krijgt goede begeleiding, toegang tot trainingen en je kan je vaardigheden verder ontwikkelen. Kortom je bouwt waardevolle ervaring op in een bruisende en collegiale omgeving.

 

Maak kennis met je toekomstige collega’s

Wil je weten hoe het is om bij de gemeente Losser te werken? Bekijk de verhalen van je toekomstige collega’s

 

Als Junior communicatieadviseur team Losser

  • ga je aan de slag met uiteenlopende opdrachten bij onze gemeente en doe je ervaring op in zowel interne als externe communicatie;
  • bieden we je de kans om door te groeien, met persoonlijke begeleiding van een ervaren collega die je ondersteunt in je ontwikkeling;
  • creëer je pakkende communicatie-uitingen zoals boeiende social media posts, informatieve nieuwsbrieven, inspirerende persberichten, aantrekkelijke flyers en interactieve online campagnes;
  • help je bij het organiseren van gemeentelijke bijeenkomsten zoals inloopavonden, informatiesessies en zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

 

 

Dit krijg je

Een baan die ertoe doet! Niet alleen maak je het verschil voor 23.000 inwoners, ook sta jij als medewerker bij ons centraal. Waar je dat aan merkt? Om te beginnen aan de opleidings- en doorgroeimogelijkheden om je verder te ontplooien in je vak en als persoon. Daarnaast krijg je veel ruimte om je werk-privébalans goed te regelen: je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt. Wat je verder krijgt:

  • Een brutomaandsalaris in schaal 8 tussen € 3.014,- en € 4.244,- op basis van een 36-urige werkweek.
  • 27 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband).
  • Bovenop het salaris krijg je ook een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je brutojaarsalaris. Hiermee kun je bijvoorbeeld verlofdagen (ver)kopen en opleidingen volgen. Ook mooi: je kunt je IKB inzetten om je woning te verduurzamen!
  • Goede ondersteuning van jouw opleidingswensen via onze eigen Enschede Academie of via Twentse Kracht, waar wij onderdeel van zijn.
  • Ga je voor je werk op pad? Dan zorgen wij dat er duurzame vervoersmiddelen voor je klaar staan (ov, elektrische fiets of e-auto). Als het om je eigen woon-werkverkeer gaat, kun je met belastingvoordeel je IKB inzetten.
  • Een goede pensioenregeling.
  • De voorzieningen die je nodig hebt om, als je dat wilt, vanuit huis te werken. Van een computerscherm tot een goed bureau.
  • Goede carrièrekansen met doorgroeimogelijkheden in je eigen én andere vakgebieden. In onze veelzijdige gemeente kun je alle kanten op!
  • In eerste instantie een contract van een jaar, met de bedoeling dit om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

Op deze vacature zijn de Cao gemeenten en de Aanvullende Arbeidsvoorwaardenregeling Enschede (AAE) van toepassing.

 

Hier ga je werken

De medewerkers van team communicatie werken voor de gemeente Losser, maar zijn in dienst van de gemeente Enschede. Zo heb je het beste van twee werelden: je werkt in een gezellige, compacte organisatie met korte lijnen, maar hebt ook de voordelen van een grote organisatie. Zo heb je heel veel communicatie-collega’s om mee te sparren en zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen.

We werken vanuit ’t Lossers hoes, een multifunctioneel centrum in het hart van Losser. Hier vind je ook andere organisaties zoals de bibliotheek en de politie. Je loopt zo het centrum van Losser in, en kunt zelfs een lunchwandeling in het groen maken. Natuurlijk zijn we flexibel en kun je ook op andere locaties je werk doen.

 

Jouw team

Als junior communicatieadviseur vorm je met in totaal zes collega’s ons communicatieteam Losser. We zijn een team met een mooie mix van communicatieprofessionals. We leren veel van elkaar en werken goed samen. Jouw digitale skills en frisse ideeën zijn meer dan welkom!

Het communicatieteam Losser maakt deel uit van de afdeling Communicatie van de gemeente Enschede. De afdeling bestaat in totaal uit zo’n 35-40 communicatieprofessionals. Wij helpen beide gemeentebesturen en collega’s in de organisaties door hen te adviseren, te ondersteunen en regie te voeren op de gemeentelijke communicatie.

 

Dit zien we graag in jou

Jij bent een creatieve denker die graag nieuwe wegen inslaat. Je kan prima zelfstandig aan projecten werken, maar haalt ook veel energie uit samenwerking met anderen. Daarnaast beschik je over goede digitale skills en volg je de ontwikkelingen die van belang zijn voor ons vakgebied. Je bent een aanpakker die graag producten oplevert en anderen verder helpt. Je maakt een creatieve vertaalslag van inhoud naar aansprekende content. Je hebt gevoel voor taal én voor beeld. Je kunt omgaan met opmaakprogramma’s en eenvoudige filmpjes en foto’s maken. Verder breng je mee:

  • een afgeronde (relevante) hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Communicatie of Journalistiek;
  • een communicatieve persoonlijkheid;
  • affiniteit met de publieke sector en de maatschappelijke betrokkenheid die daarbij hoort.
Opleidingsniveau
HBO
Dienstverband
Full Time
Sector(en)
Overheid
Locatie
Twente
CHAT